Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 20 des 06, 20:55
"Pro Morgan? Jeg er ikke noe mer pro Morgan enn det alle i Fredrikstad burde være. Jeg var også småskeptisk til Morgan når han ble klar for FFK. Selvfølgelig har jeg fått med meg all støyen som har vært rundt ham tidligere, men samtidig så visste jeg at vi fikk en mann med bein i nesa. Jeg har valgt å gi Morgan Andersen en sjanse. Rett og slett valgt å la ham starte med blanke ark i Fredrikstad, og hittil har han ikke gjort noe som tilsier at han fortjener all den dritten som blir kasta etter ham.

Andersen har vært hyggelig, imøtekommende og meget profesjonell de gangene jeg har snakket med ham. Klubben har åpnet seg mer etter hans inntreden og opptrer langt mer profesjonelt enn tidligere."

Nå har du det utgangspunktet at du mener Eggen er en trener så godt som blottet for positive egenskaper, da. (Hvis jeg ikke husker feil;) Dermed fortjener han ikke dritt for at han (direkte eller indirekte) er skyld i Eggens avgang.
Hvis man derimot har det samme utgangspunktet som lederen av trenerforeningen, så blir situasjonen en annen:

- - Norges kanskje aller beste trener, som har fått sitt lag opp fra 2. divisjon, ofres for at klubben skal strømlinjeforme et organisasjonskart og frata Eggen den kunstneriske friheten han hadde suksess med. Det blir helt feil, fortsetter Moen.

Nå sier han riktignok ingenting om hvorvidt Morgan Andersen har noe med saken å gjøre eller ei. Det skal jeg ikke ta stilling til. Men jeg tviler sterkt på at Eggen ville gått hvis Morgan ikke hadde kommet.

Når det er sagt: Jeg er ikke negativ til Morgan, jeg...lykke til!:)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340