Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 20 des 06, 17:32
Endret: 20 des 06, 17:54
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Er heller ikke imponert over fb, men dem har vel ikke akkurat holdt henda over Eggen heller... Synes dem her inne gjør en god jobb, men holters som er mest aktiv om dagen er vel litt vel pro morgan... Eller hva sier du holters?

Pro Morgan? Jeg er ikke noe mer pro Morgan enn det alle i Fredrikstad burde være. Jeg var også småskeptisk til Morgan når han ble klar for FFK. Selvfølgelig har jeg fått med meg all støyen som har vært rundt ham tidligere, men samtidig så visste jeg at vi fikk en mann med bein i nesa. Jeg har valgt å gi Morgan Andersen en sjanse. Rett og slett valgt å la ham starte med blanke ark i Fredrikstad, og hittil har han ikke gjort noe som tilsier at han fortjener all den dritten som blir kasta etter ham.

Andersen har vært hyggelig, imøtekommende og meget profesjonell de gangene jeg har snakket med ham. Klubben har åpnet seg mer etter hans inntreden og opptrer langt mer profesjonelt enn tidligere.

Hva har du opplevd som tilsier noe annet?

Er litt vel anti-Morgan?

Kanskje er det noen flere som burde la mannen starte med blanke ark?

PS! Jeg skrev ikke noe om at FB ikke hadde skrevet dritt om Eggen. Jeg skrev følgende: "Skulle tro at FB bevisst forsøkte å skape splid og splittelse rundt FFK, og hadde et nedskrevet mål om å fremstille personer i FFK-systemet på verst mulig tenkelig måte." Eggen har vært en del av dette, og helt klart gått sine runder med FB han også.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340