Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 15 okt 06, 23:49

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
tsekeres får unødvendig mye pepper! på tide at folk her begynner å innse at problemet til FFK ligger i trener teamet! lede 1-0. og begynne å safe inn den ledelsen allerede fra pause, det holder ikke!!!

 

Denne kritikken er jeg enig i. Selv har FFK prestert å score 15 sekunder etter at motstander hadde avspark. Hvis man ikke lærer av det hvor fort mål kan komme i fotball så følger man ikke med i timen. Selv det uskyldigste tilbakespill til keeper kan gå rett i eget mål, fullstdnig ut av det blå. Vi så det skjedde for England for noen dager siden.

Det heter at angrep er det beste forsvar. Det er definitivt sant i fotball. Den ENESTE måten å forsvare en ledelse er ved å fortsette å angripe, angripe, angripe. En motstander som har nok med å forsvare seg scorer ikke mange mål.

Man kan IKKE satse på at andre lag ikke vil score. ALDRI! Den som satser på en slik defensiv stragtegi fortjener ikke annet enn å tape.

 

Eneste trøst, om noen i denne stund, er at kampen mot Tromsø i kveld antagelig var den vanskeligste av de kampene som gjenstår. Lyn borte er tross alt som å spille på nøytral grunn. Odd Grenland har ikke kniven på strupen på samme måten som Tromsø, og med litt flaks er Rosenborg allerede seriemestre i siste runde. 9 poeng til er fremdeles innen rekkevidde. Og 6 poeng holder.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340