Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 okt 06, 12:14
Endret: 11 okt 06, 12:15
Opprinnelig postet av paco

nei la oss for all del si nei til disse 60-70 mill som dette drar inn,vi trenger vel ikke penger for og heve oss i tippeligaen? la oss heller fortsette og kjempe i bunnstriden. penger er jo ikke viktig i norsk fotball,bare se på rbk! ffk som har så mange titalls mill trenger vel ikke flere penger! spillere koster jo ikke penger og kjøpe eller lønne! det som er viktig er navnet som står over hodene våre da vi trasker inn på den nye stadion vår med evt. nytt navn og må sette oss på et sete på en tribune seksjon som heter hansa/borg det hadde hvert ille det. nei la oss heller si nei til sponsorer og penger å la oss heller spille amatør fotball i adecco eller 2 div. ?????????????????????????????????????????????????????

 



Hvor har du fått 60-70 millioner fra? Du snakker jo som om de skulle komme inn på kontoen med en gang, går du opp i slike summer så er det jo en årlig utbetaling over tjue år vi snakker om.

Det er ingen som har sagt at penger ikke er viktige, men graden av hvor viktige de er. Det er flere andre områder enn penger som skal til for å nå toppen av norsk fotball. De 3-3,5 millionene per år utgjør ikke alene om vi spiller i toppen av Tippeligaen eller i 2. divisjon. Penger alene gjør heller ikke at stjernespillere kommer på løpende bånd...

Og det er vel heller ingen som har hevdet å selge tribuneseksjonene er negativt som du ironisk prøver å fortelle oss om.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340