Husk meg
Brukernavn
Passord

Gratulerer 3:16 av Jon Syversen

Flat Trådet Nøstet
Side 10 av 11 10

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 19 des 05, 14:05
Opprinnelig postet av Jonek
Opprinnelig postet av DeKjök

Hvis mitt forrige svar ikke var konkret nok så har du store problemer.  Jeg presiserer hva jeg vil ha bort i klartekst!   Dessuten komme du jo med to alternativer hvor av ingen passer meg.  Jeg vil jo ikke ha noe samarbeide, er det så vanskelig å fatte?

Og slutt med skrikinga!


SKRIKING? 

store problemer? Takk for at du stiller diagnosen, doktor DeKjøk!!!!

Det er jo kun disse to alternativene som det er grunnlag for å vurdere. 
Ditt ønske er ikke realistisk. Dette er begrunnet med at FFK ønsker et samarbeide med 3:16 på dette ene feltet vi debatterer her. Derfor er det en av disse alternativene DU har å velge mellom.

Det er greit at det du skrev var konkret, men ikke et aktuelt alternativ for de to involveret parter. 
Det er kun et konkret alternativ som passer for deg nå, DeKjøk. Det er det at du melder deg ut av FFK.





Det oppfattes som skriking hvis du bruker store bokstaver Jonek.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 19 des 05, 14:18
SKRIKING = store bokstaver ja. 

Jeg er klinkende klar og konkret med hva som skal til for at jeg igjen melder meg inn som medlem av FFK.  At du kun vil forholde deg til dine to merkelige skisserte alternativer får være din sak.  Du kan ikke sette opp 2 påstander og be med ta stilling til en av dem.  Det er vel ikke billig tv debatt her heller.

Hvis du mener det er et krav av 3-16 at de skal kunne reklamere for seg selv via FFK (logo og pauseinnslag) så underbygger det bare at barnepasset er motivert av annet enn bare å hjelpe til med barnepass.  Parallell kan trekkes til det alkoholfrie ungdomstilbudet de har i helgene.  Ingen frelse skal skje der, de vil bare at ungdom skal ha et sted å være og alle er hjertelig velkommen.  Allikevel må man si et bibelsitat i inngangsdøra og hvis man leser innlegg på forumet til 3-16 så er det flere som skriver at de er blitt frelst der.  Altså er motivet i beste fall todelt.

Og at de har dette tilbudet er uproblematisk for meg, sålenge de ikke bruker FFK`s logo eller at FFK driver reklame for dem.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 19 des 05, 15:31
De Kjök:
1. Vi definerer sikkert ulikt hva som er rett og feil. Derfor kan vi ikke bli enige når jeg sier at humanistisk tankegang ofte er preget av toleranse for "alt".
 
2. Du sier at hver og en skal ha frihet til å leve et "godt liv". Der er vi enige. Men begrepet "frihet" og "det gode liv" er også et definisjonsspørsmål.
 
3. Du hevder at evolusjonslæren og skapelsesteori likestilles i skoleverket. Javel? Jeg forbeholder meg retten til å være svært skeptisk til din påstand. Underforstått undervises det på en slik måte at evolusjon og tilblivelse på bakgrunn av atomer og tilfeldigheter er det mest sannsynlige, mens skapelsesteori nærmest blir sett på som overtro og dårskap. jeg har deltatt i mange debatter på nett om akkurat dette - og trenden er at de som tror på skapelse nærmest latterliggjøres. Denne trenden tror jeg kommer til å forsterkes ytterligere, og skoleverket vil nok bidra til det, desverre. Hva da med ed barna som tror på Gud? Hvordan får de det blant sine skolekamerater? Tør de si høyt i klassen hva de tror på? Vil de føle seg utenfor? Vi de få følelsen av å ha et  "godt liv" i fellesskapet?
 
4. Du er imot at noen påtvinges religiøs praksis. Det er jeg også! Det er nok en del påtvunget praksis i en del religioner, men ikke i sann kristendom. Rett og slett fordi det er umulig. Kristen praksis er et frivillig valg FRA hjertet. Dersom noen tvinges til å praktisere kristendom, så er det falsk kristendom og totalt ubibelsk. Bibelen legger stor vekt på individets valg når det gjelder troen.
 
Denne diskusjonen går vel strengt tatt litt utenfor det som egentlig er kjernen i tråden. Jeg har registrert at du er i mot et samarbeid mellom 3:16 og FFK. Og det er du selvsagt i din fulle rett til å mene. Du er imot 3:16-reklame, og det er selvsagt akseptabelt at du mener. Likevel har jeg ikke fått skikkelig svar på hvorfor du har så store problemer med dette at du må melde deg ut av FFK? Hvorfor gjør det så stor negativt inntrykk på deg? Har du opplevd noe fælt selv i forhold til kristne? Irriterer dette deg så mye at du får ødelagt gleden over å se kamp på stadion?
 
Mulig du har svart på disse spørsmålene, men jeg skal innrømme at jeg ikke har lest hvert ord i debatten. det har du jo også selv påpekt at jeg ikke kan ha gjort. Jeg kom sent inn i debatten, og hev meg på uten å ha lest alt. Skyldig! Det er bare det at jeg synes at saken med 3:16, barna på stadion i én pause, og ønsket om en velsignet aften, har tatt helt av og kommet ut av proporsjoner. Minner om storm i et vannglass - i mine øyne ihvertfall.

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -


RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 19 des 05, 15:47
Endret: 19 des 05, 15:48
Hvorfor ikke? Det er et åpent forum(Off topic).  Men er enig i at det ikke er spesielt konstruktivt kanskje..for enige blir vi nok aldri.

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -


RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 19 des 05, 15:56
DeKjök, for å svare deg på et spørsmål jeg har glemt å besvare. Du lurte på om det var viktig for meg at dine barn takket Gud for maten. Nei, langt i fra. Jeg har aldri hevdet det. Jeg bare nevnte i en bisetning at det ikke lenger var tillatt. Jeg kjenner lærere og skoleklasser som har sunget i forkant av bespisning, at det har blitt en slags tradisjon... det får de ikke lov til å gjøre lenger. 

Selv praktiseres sang/ takk for maten svært sjelden i mitt hjem.

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 19 des 05, 16:25
Endret: 19 des 05, 16:29

RC2,

Men det er veldig feil å mene at Humanisme er toleranse for alt.  Det som skiller humanisme fra religion er at du selv er helt ansvarlig for alt du gjør, at du ikke skal dømmes på noen dommens dag av en Gud.  Det jeg som humanist ikke tolererer er at regler nedfelt i din religion skal gjelde meg.  Akkurat som om du ikke vil forholde deg til regler i Islam.


Med frihet og det gode liv mener jeg retten til å bestemme hva det er selv.  Når staten fex begrenser kjøp av alkohol eller åpningstider på div helligdager fordi det er religiøst motivert så legger det føringer på manges liv som er ikke-troende.

At evolusjonsteorien oppfattes som mer riktig henger sammen med at mye vitenskap underbygger en slik tese.  Derfor blir det også vanskligere med tiden å være troende eller å forsvare skapelsesberetningen i forhold til evolusjonsteorien.  Dette ser vi ved at div teologer mer og mer snakker om at det er en liknelse som ikke skal tolkes bokstavelig. Det samme gjelder kristendommens påstand om at Jorden bare er 6000 år gammel.  Da får man som kristen problemer med å forholde seg til all arkeologi og geologi som daterer ting til mye, mye eldre.  Hvordan kan man som geolog og kristen snakke om lommer med olje i havet som ligger nedfelt i lag som er betraktelig eldre enn 6000 år gamle osv.  Men jeg er altså ikke imot at en lærer forteller om hva kristne, buddister, Muslimer osv tror på og mener om verden. Men da må det også undervises i alle konfliktene religionene skaper og stilles spørsmål ved hvordan fex Bush kan si at Gud er med oss når han dreper Irakere.  Bibelen fortolkes hele tiden for også kristne må forholde seg til at vitenskapen presenterer teorier som også for dem virker innlysende og sanne.  Og kristne må uansett forholde seg til dem eller melde seg ut av samfunnet slik også noen gjør.  Hvis du ikke vil at dine barn skal lære hva som er allment akseptert av vitenskap så må dine barn gå egne skoler, men de vil da ende opp uten mulighet til høyere utdanning og jobb.

Realiteten er at i skolen så tvinges barn til å be, å synge salmer og å gå i kirken innefor Krl, det er derfor saken verserer i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg.  Det varierer fra skole til skole, men det henger på læreren.  Det skal mye til å trosse en lærers ønske.  Derfor blir det tvang når fex noen elever må gå på gangen mens resten synger eller ber. ol.  Dette hører ikke hjemme i skolen. Og det er ennå ikke forbudt.  Det er et forslag og i tillegg vil flere lærere ikke følge dette, garantert!

Årsaken til at jeg ikke vil se FFK reklamere for 3-16 kan deles inn i to grunner:

1. FFK er en fotballklubb og det er et godt prinsipp mange klubber og firma følger om å ikke knytte seg opp mot livssyns eller politisk organisasjoner for å være helt nøytrale, dvs. spiselige for alle.

2. At 3-16 er en religiøs organisasjon.

Årsak 1 mener jeg viser at FFK er lite profesjonelle og har litt vei å gå.  Årsak nummer 2 henger sammen med religion og hva religion forårsaker.  At budskapet i religioner er noe annet er en annen sak, men i praksis så er religion farlig og bør fristilles så mye som mulig fra staten.  Du ser hvordan muslimske land er i forhold til Skandinavia. Det skyldes ikke Koranen i seg selv, men hvordan den tolkes.  Slik var det også her før kirken mistet mer og mer makt. Kristne bruker sin religion, også idag, samlende og bruker det til å drepe, til å omvende andre med annen tro, og til å diskriminere fex homofile.  Alt dette opprører meg og jeg vil ikke at FFK skal forbindes med dem!

Fratar det meg gleden ved å se FFK spille?  Hvis jeg i fermtiden skal få høre velsignelser og se 3-16 reklame der, ja.  For for meg er det uansett viktigere å jobbe mot påtvugnet religion, skille stat og kirke etc, enn å se fotball.  Og jeg har, med pauser og varierende engasjement, gått på stadion siden 1977-78. Nå tar jeg en pause og jeg avventer til dette samarbeidet med logoer etc er oppløst. 

Eller så er jeg enig med BögeJon og at det er greit å avslutte!  Jeg gjør mine grep og vil ikke starte noen kampanje.  Flott at du RC2 ser ut til å forstå hva jeg vil og da kan vi godt være uenige!

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 19 des 05, 17:05
Endret: 19 des 05, 17:12
Opprinnelig postet av DeKjök

RC2,

Men det er veldig feil å mene at Humanisme er toleranse for alt.  Det som skiller humanisme fra religion er at du selv er helt ansvarlig for alt du gjør, at du ikke skal dømmes på noen dommens dag av en Gud.  Det jeg som humanist ikke tolererer er at regler nedfelt i din religion skal gjelde meg.  Akkurat som om du ikke vil forholde deg til regler i Islam.

/// ------ Klippet bort av moderator ------/// 


Eller så er jeg enig med BögeJon og at det er greit å avslutte!  Jeg gjør mine grep og vil ikke starte noen kampanje.  Flott at du RC2 ser ut til å forstå hva jeg vil og da kan vi godt være uenige!



Jeg synes det er bra at du står for det du tror på. Jeg har andre meninger enn alle dere som debatterer religionsfag etc., men jeg har ikke tenkt til å utbrodere dette. Da hadde dere sikkert blitt gæerne på meg.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 20 des 05, 10:01
Opprinnelig postet av DeKjök
SKRIKING = store bokstaver ja. 

Jeg er klinkende klar og konkret med hva som skal til for at jeg igjen melder meg inn som medlem av FFK.  At du kun vil forholde deg til dine to merkelige skisserte alternativer får være din sak.  Du kan ikke sette opp 2 påstander og be med ta stilling til en av dem.  Det er vel ikke billig tv debatt her heller.

Hvis du mener det er et krav av 3-16 at de skal kunne reklamere for seg selv via FFK (logo og pauseinnslag) så underbygger det bare at barnepasset er motivert av annet enn bare å hjelpe til med barnepass.  Parallell kan trekkes til det alkoholfrie ungdomstilbudet de har i helgene.  Ingen frelse skal skje der, de vil bare at ungdom skal ha et sted å være og alle er hjertelig velkommen.  Allikevel må man si et bibelsitat i inngangsdøra og hvis man leser innlegg på forumet til 3-16 så er det flere som skriver at de er blitt frelst der.  Altså er motivet i beste fall todelt.

Og at de har dette tilbudet er uproblematisk for meg, sålenge de ikke bruker FFK`s logo eller at FFK driver reklame for dem.


SKRIKING = store bokstaver ja. (takk for informasjonen, den er nyttig å ta med seg)

DeKjøk: Det er vel ikke billig tv debatt her heller.
Jonek: Hva trodde du at det var? Du trakk inn Rikets røst lit tidligere i debatten, og det er jo et veldig seriøst program å trekke inn for å støtte dine argumenter.

Noen ganger er det kun to alternativer å velge mellom. I dette tilfeller er det det. 
Du har ikke sagt hva du synes er best. Et alternativ der det er formelt og ryddig eller et der det er uformelt og uryddig.

Alt annet er uvesentlig å debattere DeKjøk.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
HOLYGANS


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 20 des 05, 10:19

"Jonek : Du har ikke sagt hva du synes er best. Et alternativ der det er formelt og ryddig eller et der det er uformelt og uryddig."

Du legger frem to alternativer der du farget av din mening kaller den ene ryddig og den andre uryddig og så skal jeg velge en av dem.  Hvor gammel er du egentlig og hva tar du meg for?  I tillegg bruker du ordet samarbeid i begge alternativene, noe jeg under hele debatten har sagt jeg ikke vil ha.  

La oss anta at FFK ikke samarbeider med Fredrikstad Taxi, allikevel er det flere som bruker tjenestene til Fredrikstad Taxi i forbindelse med kamp på stadion.  Du mener altså dette er et uryddig samarbeid mellom Fr. Taxi og FFK? Vel, det er den formen jeg vil barnepasset til 3-16 skal ha.  Er det klart nok?  Jeg tror alle andre her forstår hva jeg mener bortsett fra du Jonek.  Kan du ikke bare godta at jeg vil ha det slik?

Jeg trakk inn hva Drillo uten tvang sa om 3-16 og FFK i Rikets Røst.  Intervjuobjektene der svarer på konkrete spørsmål og så vrir OJ det til noe morsomt.  Drillo satt ikke å sa tøv, han gjentok hva han har sagt i intervjuer og brev ellers.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


DrDRE

Landslagsspiller

Ble medlem: 19 mai 04
Innlegg: 1134

Lagt til: 20 des 05, 12:18
Endret: 20 des 05, 12:19
Opprinnelig postet av DeKjök

"Jonek : Du har ikke sagt hva du synes er best. Et alternativ der det er formelt og ryddig eller et der det er uformelt og uryddig."

Du legger frem to alternativer der du farget av din mening kaller den ene ryddig og den andre uryddig og så skal jeg velge en av dem.  Hvor gammel er du egentlig og hva tar du meg for?  I tillegg bruker du ordet samarbeid i begge alternativene, noe jeg under hele debatten har sagt jeg ikke vil ha.  

La oss anta at FFK ikke samarbeider med Fredrikstad Taxi, allikevel er det flere som bruker tjenestene til Fredrikstad Taxi i forbindelse med kamp på stadion.  Du mener altså dette er et uryddig samarbeid mellom Fr. Taxi og FFK? Vel, det er den formen jeg vil barnepasset til 3-16 skal ha.  Er det klart nok?  Jeg tror alle andre her forstår hva jeg mener bortsett fra du Jonek.  Kan du ikke bare godta at jeg vil ha det slik?
Veldig bra svar! Synes Jonek bruker billige hersketekninkker her, mens DeKjök presiserer sin mening klart, så kan folk være enige eller uenige med hans mening.
Forøvrig er jeg helt enig med DeKjök. En fotballarena er for fotball! Reklame for religion, livssyn og politikk etc. hører ikke hjemme på stadion.

---------------------------

2006: CL, RL, "the double"...


stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 20 des 05, 12:32
Til JONEK:
Er du lærer?

---------------------------

03.08.2005 Fredrikstad - Rosenborg 5-1


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 20 des 05, 13:31
Opprinnelig postet av DeKjök

"Jonek : Du har ikke sagt hva du synes er best. Et alternativ der det er formelt og ryddig eller et der det er uformelt og uryddig."

Du legger frem to alternativer der du farget av din mening kaller den ene ryddig og den andre uryddig og så skal jeg velge en av dem.  Hvor gammel er du egentlig og hva tar du meg for?  I tillegg bruker du ordet samarbeid i begge alternativene, noe jeg under hele debatten har sagt jeg ikke vil ha.  

La oss anta at FFK ikke samarbeider med Fredrikstad Taxi, allikevel er det flere som bruker tjenestene til Fredrikstad Taxi i forbindelse med kamp på stadion.  Du mener altså dette er et uryddig samarbeid mellom Fr. Taxi og FFK? Vel, det er den formen jeg vil barnepasset til 3-16 skal ha.  Er det klart nok?  Jeg tror alle andre her forstår hva jeg mener bortsett fra du Jonek.  Kan du ikke bare godta at jeg vil ha det slik?

Jeg trakk inn hva Drillo uten tvang sa om 3-16 og FFK i Rikets Røst.  Intervjuobjektene der svarer på konkrete spørsmål og så vrir OJ det til noe morsomt.  Drillo satt ikke å sa tøv, han gjentok hva han har sagt i intervjuer og brev ellers.



Rikets Røst...
Rikets røst er kult, og ikke noe annet. Noen synes nok det er et seriøst program  og at det kan taes til inntekt for sine egne argumenter. 
Jeg trakk det inn, for de du sa: "at dette ikke er noe billig TV debatt". Dette er en debatt, men jeg tror du ikke kan sidestille det med noe seriøse arenaer for samfunnsdebatt.


"CAPS LOCK" = SKRIKING.... DETTE ER SAKEN VI KAN FORHOLDE OSS TIL

1. FFK og 3:16 ønsker et samarbeide om dette barnepasset. Det er utgangspunktet og sakens stilling.

2. Du ønsker ikke noe samarbeid. Det ønsket får du ikke innfridd, og dermed melder du deg ut av FFK. Det er helt greit.

 3. Jeg legger fram to alternativer som du kan uttale deg om. 

4. Du holder deg til ditt gamle ønske, som er et "ikke-tema" for FFK.

Mine tanker om debatten så langt:
Det er viktig at du lærer deg å forholde deg til saken slik den står, og ikke dikter opp og konstruerer din egen lille virkelighet. 
FFK er en moderne klubb som tør samarbeide med lokale solide organisasjoner og mennesker. Det står det respekt av.
Dette samarbeidet er formelt, og det gjør det veldig greit for FFK å kutte ut dette om 3:16 har brutt avtalen.
Hvis ikke det er en formell avtale kan 3:16 selv annonsere at de har barnepass ofor FFK, og da kan de kanskje blande dette barnepasset opp med forkynnelse. 
Derfor er det vel helt klart for meg at et samarbeid mellom FFK og 3:16 er meget ryddig og trygt.

Hva jeg synes er best er det vel ingen tivl om. Skal  du ha det inn med teskje så skal du få det.
CAPA LOCK det oppfattes som skriking, og det vil jeg ikke gjøre. Derfor skriver jeg med små bokstaver.
Jeg er for et formelt og ryddig samarbeid mellom FFK og 3:16.

DeKjøk skrev: Kan du ikke bare godta at jeg vil ha det slik?
Svar til dette: Du får det ikke slik du vil ha det her DeKjøk. Det må du bare innse. Sorry!!!

DeKjøk skrev: Hvor gammel er du egentlig og hva tar du meg for?
Svar på dette: Må jeg svare på det? Nei, det ønsker jeg ikke å svare på. Jeg er bare ikke enig med de.

Tack och hej!
















---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
HOLYGANS


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 20 des 05, 13:34
Opprinnelig postet av DrDRE
Opprinnelig postet av DeKjök

"Jonek : Du har ikke sagt hva du synes er best. Et alternativ der det er formelt og ryddig eller et der det er uformelt og uryddig."

Du legger frem to alternativer der du farget av din mening kaller den ene ryddig og den andre uryddig og så skal jeg velge en av dem.  Hvor gammel er du egentlig og hva tar du meg for?  I tillegg bruker du ordet samarbeid i begge alternativene, noe jeg under hele debatten har sagt jeg ikke vil ha.  

La oss anta at FFK ikke samarbeider med Fredrikstad Taxi, allikevel er det flere som bruker tjenestene til Fredrikstad Taxi i forbindelse med kamp på stadion.  Du mener altså dette er et uryddig samarbeid mellom Fr. Taxi og FFK? Vel, det er den formen jeg vil barnepasset til 3-16 skal ha.  Er det klart nok?  Jeg tror alle andre her forstår hva jeg mener bortsett fra du Jonek.  Kan du ikke bare godta at jeg vil ha det slik?
Veldig bra svar! Synes Jonek bruker billige hersketekninkker her, mens DeKjök presiserer sin mening klart, så kan folk være enige eller uenige med hans mening.
Forøvrig er jeg helt enig med DeKjök. En fotballarena er for fotball! Reklame for religion, livssyn og politikk etc. hører ikke hjemme på stadion.



Hvor har du vært henn æ ?

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
HOLYGANS


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 20 des 05, 13:38
Opprinnelig postet av RC2
DeKjök, for å svare deg på et spørsmål jeg har glemt å besvare. Du lurte på om det var viktig for meg at dine barn takket Gud for maten. Nei, langt i fra. Jeg har aldri hevdet det. Jeg bare nevnte i en bisetning at det ikke lenger var tillatt. Jeg kjenner lærere og skoleklasser som har sunget i forkant av bespisning, at det har blitt en slags tradisjon... det får de ikke lov til å gjøre lenger. 

Selv praktiseres sang/ takk for maten svært sjelden i mitt hjem.


Det er vel bare å innse RC2 at DeKjøk tillegger deg meninger du aldri har hevdet. Derfor blir det vanskelig å argumenter, samtale eller dirkutere med han. Han kommer med sine fordommer og sine forutintatte meninger. Han ma begynne å debattere det du skriver, ikke sine gamle sår og traumer.

Jeg synes RC2 kunser DeKjøk i denne debatten.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
HOLYGANS


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 20 des 05, 13:41
Opprinnelig postet av stenhard
Til JONEK:
Er du lærer?


Jeg oppgir ikke telefon nummeret mitt til fremmede menn, det sier mamma.


---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
HOLYGANS


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 20 des 05, 14:11
Endret: 20 des 05, 14:12
DeKjøk skrev: Kan du ikke bare godta at jeg vil ha det slik?
Svar til dette: Du får det ikke slik du vil ha det her DeKjøk. Det må du bare innse. Sorry!!!

Jeg har innsett det for lenge siden og dette er bare nok et signal på at du ikke leser innlegene fullt ut.  Jeg henviser til innlegg nummer 7 på side 16.  Måten du svarer andre her på viser at det å spørre om alder er på sin plass.  Måten du først takker for at jeg opplyste deg om hva bruk av store bokstaver oppfattes som på forum for deretter å gjøre masse narr av dette gjør at jeg vil tippe at du ikke er særlig eldre enn at du fortsatt har konfimasjonspenga på bok.

Og siden du ikke klarer å tolke setninger så spør jeg deg altså i spørsmålet over om du kan godta at jeg vil ha det slik.  Les det sakte, la det synke inn.  Få så en foresatt til å kjører diktat på setningen og tenk på den.  Så kan du svare ja og respektere at slik vil jeg ha det eller så kan du svare nei.

Det andre er bare å forbigå i stillhet.








---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 20 des 05, 14:26
Endret: 20 des 05, 14:27
Jeg synes RC2 kunser DeKjøk i denne debatten

Ikke drit deg ut æ. Du var sakelig en stund Jonek, men nå er du bare patetisk.

---------------------------

03.08.2005 Fredrikstad - Rosenborg 5-1


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 20 des 05, 14:30

Opprinnelig postet av DeKjök
DeKjøk skrev: Kan du ikke bare godta at jeg vil ha det slik?
Svar til dette: Du får det ikke slik du vil ha det her DeKjøk. Det må du bare innse. Sorry!!!

Jeg har innsett det for lenge siden og dette er bare nok et signal på at du ikke leser innlegene fullt ut.  Jeg henviser til innlegg nummer 7 på side 16.  Måten du svarer andre her på viser at det å spørre om alder er på sin plass.  Måten du først takker for at jeg opplyste deg om hva bruk av store bokstaver oppfattes som på forum for deretter å gjøre masse narr av dette gjør at jeg vil tippe at du ikke er særlig eldre enn at du fortsatt har konfimasjonspenga på bok.

Og siden du ikke klarer å tolke setninger så spør jeg deg altså i spørsmålet over om du kan godta at jeg vil ha det slik.  Les det sakte, la det synke inn.  Få så en foresatt til å kjører diktat på setningen og tenk på den.  Så kan du svare ja og respektere at slik vil jeg ha det eller så kan du svare nei.

Det andre er bare å forbigå i stillhet.


La gå forbi i stillhet? Er det nye toner fra deg?

DeKjøk:
Og siden du ikke klarer å tolke setninger så spør jeg deg altså i spørsmålet over om du kan godta at jeg vil ha det slik.  Les det sakte, la det synke inn.  Få så en foresatt til å kjører diktat på setningen og tenk på den.  Så kan du svare ja og respektere at slik vil jeg ha det eller så kan du svare nei.
Det er klart at jeg må skrike litt når du ikke klarer å holde deg til saken slik den er.

Svar:
Godta er jo visst ikke ditt domene. Kunne ikke du bare godta at FFK og 3:16 har et godt, formelt og ryddig samarbeide?
Nei, det kan du selvsakt ikke.
Jeg respektere deg for at du vil ha det annerledes. 
Jeg bryr meg ikke om at du godtar meg, for det spiller ikke så stro rolle for meg.
Det du må forstå er følgende. Jeg er uenig med deg om samarbeidet mellom FFK og 3:16.


Egentlig er vel vi ferdig debatter etter mitt første innlegg side 1, men du har hisset deg opp og dratt hele verdens historien, braxsil, Fredrikstad Taxi, Darvin, KRL-Faget og den barndomm inn denne debatten. Du har hoppet vekk fra det vesentlig hele tiden.
Jon Syversen fortjente litt mer enn terningkast 7 på innlegget i F-B.

Det hadde vært lettere å føre en saklig debatt om du hadde holdt deg til selve saken. Det er FFK og 3:16.

Der er vi uenig, med eller uten caps lock.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
HOLYGANS


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 20 des 05, 14:48
Endret: 20 des 05, 14:48

Jonek, når jeg spør RC2 om det er viktig for han at barn takker gud for maten i skolen så er ikke det å tillegge han en mening, men et spørsmål!

Hvorfor dro jeg inn Krl?  For å illustrere hvorfor dette er viktig for meg.  Hvorfor Fredrikstad Taxi?  En meget god sammenligning som du ikke klarer å ta og derfor svarer på på denne måten.  Vi har midt oppe i dette hatt en religionsdebatt, en debatt jeg sa kanskje ikke hører hjemme her, men som både du og Rc2 gjerne ville ta her.  Så kommer du med dette?  Du har tatt inn div ekspempler selv, hva er problemet?

Det bør være svært enkelt for deg og godta at jeg har et ønske om at FFK avslutter samarbeidet.  Du er ikke enig med meg av den grunn, jeg vet jo at du er uenig.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 20 des 05, 14:58
Bra, Jonek, at du drar inn debatten til hva det egentlig dreier seg om. Debatten har forsunnet langt inn i tåkeheimen for lenge side. Selve tråden startet jo som en hyllest til Jon Syversens blogg i f-b. Forøvrig kjempebra skrevet! Og han setter etter min mening "3:16-saken" inn i et riktig perspektiv. Selv om han personlig har et ateistisk livssyn (tror jeg?), lar han ikke verden falle i grus på grunn av noen barn og unge som springer rundt på matta og er glade i én pause i løpet av sesongen. Ikke var det noe forkynnelse i denne pause-episoden heller. 

Mitt inntrykk i pausen i Molde-kampen var at 3:16 har et blomstrende arbeid for MANGE barn og unge, og at det ikke kun er en liten sær klubb i en kjeller. Dermed kan man jo konkludere med at 3:16 er et godt supplement når det gjelder aktiviteter for barn og unge. De som ønsker å delta der, er velkommen til det. De som ikke vil, slipper. Uansett - det er sikkert mange foreldre som synes dette er supert - at de får sjansen til å se flere kamper når de har mulighet til barnepass.  Ikke lett å skaffe barnevakt en søndag kveld... ihvertfall ikke for meg. Selv har jeg benyttet barnepass kun ved en anledning - det var under Brann-kampen i 2004 sesongen. Siden den gang har sønnen min (9 år) mast om å få komme dit igjen. Det var noe av det kuleste han har vært med på, sa han. 

Så hurra for 3:16, hurra for FFK, som har "baller" til å inngå samarbeid med dem, og hurra for Jon Syversens innlegg i f-b!

Takk for oppmerksomheten!!!

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -



Flat Trådet Nøstet
Side 10 av 11 10

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340