Husk meg
Brukernavn
Passord

Arve er forbannet supporterne

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 16 jul 05, 16:17
Synes Mokkelbost er i overkant sur på alt og alle som ikke danser helt etter hans pipe, men det er så.

Jeg tror at laget vi kan se på høsten er bedre enn det vi så før ferien. Ringberg skaper INGENTING alene, og det må være en mulighet å spille 4-5-1 uten å miste all offensiv slagkraft. Hvis Drillo får arbeidsro, kan dette bli bra. Eggen har ingenting å gjøre som hovedtrener så lenge klubben har mulighet til å bruke Drillo, han har ikke klart å stable et slagkraftig lag på bena på to sesonger på rad. Drillo kom til et middelmådig lag, ble belønnet med masse skader, men har gjort det ganske bra på våren. JEG er fornøyd - aksepterer at ikke alle mener det samme.

---------------------------

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart!

På vei mot noe bedre!


stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 16 jul 05, 17:17
Spiller ingen rolle vi setter som spiss 4-5-1 systemet til Drillo. Får uansett ingen støtte fra midtbanen.
At Mokkeldust går ut i media og kritiserer supporterene (oss) viser bare hvor uegnet han er i den stillingen. Hvem betaler lønna di, Mokkeldust????

---------------------------






McPhisto

Juniorspiller

Ble medlem: 14 jul 05
Innlegg: 165

Lagt til: 16 jul 05, 17:27
Hvordan har det seg at vi som supportere skal kunne kritisere både ledere og spiller i øst og vest og samtidig er hevet over enhver kritikk selv. Mokkelbost kritiserer ikke alle supportere, men framhever at noen har kanskje gått litt langt. Og det er vel vanskelig å være uenig der.

---------------------------

Ingen enkelt spiller, leder eller supporter er større enn klubben


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 16 jul 05, 17:35
Jeg ser det er enkelte som mener Mokkelbost skjeller ut egne supportere. Har jeg gått glipp av noe eller er det setningen (fra FB) "Det er bra med temperatur i fotballen, men nå må jeg virkelig be en del av supporterne om å vise litt måtehold og edruelighet i denne saken." som opprører dere?

Såpass må han få lov til å si etter all kritikken som kan være usaklig all den tid vi IKKE kjenner hendelsesforløpet. Og siden man her har etterlyst at Mokkelbost kommer på banen så er det nettopp det han nå har gjort. Hvis noen hadde forventet at han skulle sagt "unnskyld, det var jeg som gjorde det", så skjønner jeg skuffelsen.

Mokkelbost har gjennomført den jobben han er satt til å gjøre. Dersom HamKam kommer med bud så skal han forholde seg til det og ta det opp med trenerne og styret. Dersom en spiller vil vekk så skal han også forholde seg til det på samme måte. Mokkelbost er vel ikke i posisjon til å mene noe om hvilke spillere Drillo skal bruke eller ikke?

Det er Drillo, i samarbeid med Eggen og Ahlsen som jobber med spillermateriell.

Drillo har hatt Vinnie Jones og hele Wimbledon på nakken. Jeg tror derfor Drillo har baller nok til å stå for det han har sagt og sier, jeg ser ikke helt for meg at han lyver om noe.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 16 jul 05, 17:39
Og mer: Dersom PH vil ha dialog med klubben så er det bedre måter å gå frem på enn å kreve både avganger, vise fingern og starte underskriftskampanjer før man vet hva som egentlig har skjedd. Jeg forstår reaksjonene, jeg er utrolig lei meg for at MR gikk, men her er vi mange som skal ta selvkritikk.

Dersom vi mener at vi skal kunne kritisere klubben hardt så må vi tåle at det blir kritisert tilbake. Det skal være god takhøyde, BEGGE veier!

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


temp

Bedriftsspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 3

Lagt til: 16 jul 05, 17:58
Endret: 16 jul 05, 17:59
Jeg synes det har tatt litt av her inne, har lest mye, uten å skrive så mye selv...

At Mokkelbost reagerer forstår ejg til en viss grad, selvom jeg på ingen måte liker ham.

Synes Plankehaugen kommer med et godt innlegg på sine websider.

Dette forumet her har imdidlertid tatt litt av, og det emner jeg MORDERATORENE må ta på seg skylden for. Mange innlegg har gått langt over streken. Og mange innlegg bærer breg av regelrett trakassering.

Att Moderatorene tillater dette fra brukere som er 99,9% anonyme syne sjeg er kritikkverdig. Så lenge ingen reagerer, sloss folk om å overgå hverandre i kritikk.

Slikt blir det ikke noe godt forum ut av.

Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 16 jul 05, 17:59
Opprinnelig postet av DeKjök
Jeg ser det er enkelte som mener Mokkelbost skjeller ut egne supportere. Har jeg gått glipp av noe eller er det setningen (fra FB) "Det er bra med temperatur i fotballen, men nå må jeg virkelig be en del av supporterne om å vise litt måtehold og edruelighet i denne saken." som opprører dere?


Det er mer innholdet i budskapet, arrogansen, enn akkurat hvordan han sier.
Jeg har hørt ham snakke og det er jo normalt slik at man kan telle til femti før han får snirklet seg fram til poenget. Mannen har kommunikasjonsproblemer og det er meget uheldig i den jobben han har.
Men hadde han virkelig ikke mere å si enn at "det er bra med temperatur". Det er ikke slik at supportere i Fredrikstad har det gøy nå. Kunne han ikke gitt et signal om at han i det minste forstår følelsen av usikkerhet, forvirring og savn mange har?

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 16 jul 05, 17:59
Endret: 17 jul 05, 10:43
Ikke f om jeg skal ta noe kritik her. Ser du et eneste tegn av ydmikhet i dette intervjuet. Han kunne i hvertfall sagt ja vi tabbet oss ut og kunne ha gjort det annerledes men nei han kjører sitt eget løp og slenger igjen ballen til supportere. Ja nå skal vi liksom trekke halen under bena og be om unnskyldning. Aldri i livet. Har prøvd å være moderat og har kun snakket om ting som har blitt gjort feil og krevd avganger men nå orker jeg ikke .

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


Acromion

A-lagspiller

Ble medlem: 05 jun 04
Innlegg: 292

Lagt til: 16 jul 05, 18:06
Endret: 16 jul 05, 18:08
Helt enig med deg der, Klokan. Skulle til å skrive at Mokkelbost jo må ha fått med seg hvor sår denne saken er for oss supportere, og at veldig mange av oss velger å tro at Markus snakker sant.

Hvorfor ikke da forsøke å forsone i stedet for å ta den arrogante holdningen i hvertfall VG fremstilte?

Og hvis du har jobbet så for klubbens beste i denne saken, Arve, hvorfor kan du ikke da få Markus til å fortelle historien igjen, da? Så kan vi få høre fra ham at han slett ikke ble presset ut på noen som helst måte?

Han viste vel der igjen at han ikke har noe som helst følelser for oss eller klubben.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 16 jul 05, 18:11
Du er en ressursperson for PH Klokan og FFK og at du er så engasjert som du er bra. Du behøver ikke trekke i noen som helst hale, men du må tåle at den du kritiserer mener du tar feil eller overreagerer.

"Det er bra med temperatur" er ikke det eneste Mokkelbost har sagt. I et annet intervju uttalte han seg om hendelsesforløpet relativt greit. Om det er sannheten eller ikke får vi kanskje aldri vite, men å kalle noen arrogant fordi de bruker mye ord blir jo feil. Kanskje bruker han for noen ukjente ord også og så dømmer man.

Dette blir jo som å stemme FRP fordi man skjønner hva Hagen sier, om man er enig er ikke så viktig, og dem er det mange av.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


keiko

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 16 jul 05, 18:12
Endret: 16 jul 05, 18:16
Opprinnelig postet av r_m90
Opprinnelig postet av keiko
Opprinnelig postet av Brason
Fredrikstad er ikke tjent med å ha en direktør som ikke gidder å snakke med kapteinen på laget før han selges for skarve 1,5 millioner.
Vi savner deg, Markus!
dette var litt for dumt.. Arve kan ikke snakke med supportere så lenge dem ikke støtter admin og trenere. det at ringberg gikk er bra.

hva pokker? Er det bra?! Keiko, du er lite smart.:eek:
klarer du å fortelle meg dette i stedet for å hyle da :D

1:hvem skal ringberg klare å sette ut av ham-kam laget
solbakken har tro på ringberg, men han for fort se at han har handlet feil. Ringberg har hjulpet oss fra 2 div og helt opp, men skal vi vinne gull og se mot toppen ja da er det sånt som må til.

---------------------------

se jeg har gjort siden min enda bedre http://keiko99.net det er norsk forum og det er nytt. ta en titt da


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 16 jul 05, 18:14
Endret: 16 jul 05, 18:19
Frustrasjonen er fremdeles stor. Synes Arve Mokkelbost viser svært dårlige leder evner. For det første startet han med å si at Markus via media har fortalt at han ikke ville bli. Alle skjønte at Mokkelbost her avslørte sine elendige kommunikasjons evner og mangel på ansvar ovenfor sine ansatte. Hans uttalelser til media har vært svært dårlige, han går ut å sier at supporterne må sømme seg samtidig som han ikke gir noen god forklaring på Ringberg saken. Som en god leder burde han forstått at denne saken trengte en skikkelig avklaring og redgjørelse fra ledelsen. Ikke bare kritikk av egene supportere. Samtidig klarer han å avsløre at Risholt er på vei bort. Folk står igjen med en fotballklubb som er i ferd med å miste kontunitets bærerne. Når de er borte står man igjen med en "ukjent" gjeng man skal heie på. Dette blir det samme som å redusere publikumsappelen til laget. Som igjen reduserer sponsor interessen. Dermed reduserer man inntektene, og det går utover den sportslige satsninga. Det er ikke bare bare å rydde stallen på en slik måte. Det hadde vært fult mulig å selge Ringberg uten all denne negative omtalen. Det er bare snakk om å gjøre det på en litt mere inteligent måte. Se hvordan brann supporterne fikk ta farvel med Kvisvik. Nå bør Mokkelbost ta supporterne på alvor før denne snøballen blir uhåndterlig. Det er ikke forsent å vise en viss ydmykhet, Arve.

Det er laget FFK vi lever og ånder for ikke bare for draktene. Innholdet er viktig

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 16 jul 05, 18:20
Ok, da har jeg lest det som stod på VG Nett og teksten er jo helt på trynet. Utifra uttalelsen om å vise edruelighet, konkluderer VG med 2 ting:

1. At han slår KRAFTIG tilbake, og det er en helt latterlig konklusjon.

2. At han ikke har forståelse for våre reaksjoner. Jeg kan ikke tenke meg for alt i verden at han har sagt dette. Dette er typisk VG journalistikk, de mangler bare bruk av ordene sjokk og sex.

Men, dette bør Mokkelbost kommenter for her må han jo føle seg feil fremstilt.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 16 jul 05, 18:21
Forklaring på Ringberg saken er vel den at en spiller ville avslutte samarbeidet grunnet konkurranse om plassene og klubben ga ham lov til dette. Er ikke det sakens kjerne? Hvordan forholdene rundt dette er, er vel knekkende likegyldig...?

---------------------------

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart!

På vei mot noe bedre!


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 16 jul 05, 18:23
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Forklaring på Ringberg saken er vel den at en spiller ville avslutte samarbeidet grunnet konkurranse om plassene og klubben ga ham lov til dette. Er ikke det sakens kjerne? Hvordan forholdene rundt dette er, er vel knekkende likegyldig...?


Tror du det er likegyldig? Hvorfor alle disse reaksjonene da?

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 16 jul 05, 18:25
Det lurer jeg også på - selv har jeg hatt stort sett de samme...

---------------------------

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart!

På vei mot noe bedre!


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 16 jul 05, 18:27
Det er ikke likegyldig hvordan FFKs største spiller blir behandlet etter at han i tre år har gitt alt for klubben selvfølgelig.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 16 jul 05, 18:37
Endret: 16 jul 05, 18:39
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Forklaring på Ringberg saken er vel den at en spiller ville avslutte samarbeidet grunnet konkurranse om plassene og klubben ga ham lov til dette. Er ikke det sakens kjerne? Hvordan forholdene rundt dette er, er vel knekkende likegyldig...?


Hadde egentlig tenkt til å holde meg utenfor Ringberg-debatten inntil videre, men dette tar nesten kaka...

Du har kanskje ikke hørt avskjedsintervjuet du? En mann på 29 år som gråter på radion? Tror du virkelig Ringberg er så falsk at han til og med bløffer på seg tårer og hikst? Tror du han går fra å gi inntrykk av å være den mest reale og ærlige spilleren vi har hatt de siste 3 årene til å bli en komplett løgnhals? Det tror ikke jeg.

Ifht hvem som har skylda har jeg egentlig roet meg ned fra i forgårs, men det intervjuet tyder ihvertfall på at NOE har skjedd. Hva? Nei, det aner jeg faktisk ikke, men jeg håper jeg får vite sannheten. Uansett, at Ringberg en eller annen gang kom til å forlate klubben har jeg ingen problemer med å akseptere, men det er måten dette har skjedd på som har skapt den største irritasjonen hos meg.

---------------------------

"Det hjælp itj å vær like rask som en sprinter når du aldri start"



Knut Torbjørn Eggen om tidligere Mosse- og Vikingspiller Jerry Månsson...


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 16 jul 05, 18:50
Hva jeg mener om salget av Ringberg, og ikke minst den dårlige måten ringberg ble behandlet på av Drillo og Mokkelbost, har jeg skrevet mye om tidligere og skal ikke gjenta det nå.

Det jeg her må få si er at Mokkelbost i VG fremstår som en ennå større tulling enn hva jeg hadde regnet med, selv etter håndteringen av Ringberg. "Vi tvang han ikke ned på togstasjonen". Hva faen er det for en uttalelse? Alle som har hørt intervjuet med Markus vet at dette ikke var noe han ønsket, men følte seg presset til. Som Scheie skriver, han gråt!!

Når Mokkelbost videre uttaler at han ikke tar hensyn til supporternes meninger, og dette er han vant til fra Brann, så er dette også en uttalelse som vitner om en total forakt for klubben, klubbens historie og oss som elsker klubben. En fotball klubb uten supportere er som en gud uten tilbedere. DØD og ikke eksisterende!

De av dere som holder så sterkt med ledelsen i denne saken bør stille dere et enkelt spørsmål. Elsker Arve Mokkelbost og Drillo FFK? Jeg tror svaret gir seg selv.

---------------------------

La oss selge hele laget!!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5568

Lagt til: 16 jul 05, 18:52
Jeg må si jeg er spent på reaksjonen til enkelte her når alle fakta rundt Ringbergs overgang til HamKam kommer frem.
Utrolig at supportere kan gå ut å skjelle ut ledere og trenere på denne måten uten å hvite hva de snakker om.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340