Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK på CM4

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 28 mar 03, 23:29
Som sikkert mange fotballinteresserte vet, så har managerspillet CM4 nylig kommet. For første gang er det mulig å ta over FFK fra start av. Jeg har såvidt testet ut FFK, og dessverre så er det en del rart her. Noen her som har vært researcher for FFK og tør stå frem? Jeg vet dog ikke om det er researcheren eller SIGames som må stå ansvarlig for "feilene" - antagelig er det en kombinasjon. Er også flere andre lag i den norske delen hvor det er en del mindre feil.

- Vebjørn Hagen er høyreback i spillet. Alle har vel fått med seg at han er venstreback?
- Welton Melo er ren spiss på spillet, i FFK vil han spille venstre midtbane.
- FFK bør har altfor dårlig økonomi. Jeg fikk ikke fornyet kontraktene med Tore P, Welton Melo og Lars Petter Hansen fordi økonomien var for svak. Ei heller Michael Røn som valgte å gå til Elverum (!)
- Tilskuerantallene er horribelt. Snaut 2000 tilskuere i åpningskamp på Stadion hvorpå Bærum og Moss blant annet trakk flere tilskuere (!)
- Per Egil Ahlsen er ass. manager i FFK!
- Håkan Söderstjerna er ikke med, men det skyldes nok at han kom til klubben etter siste oppdatering av databasen. Ellers er alle spillerne med (noen med litt rare posisjoner og undervurderte) - i tillegg virker det som juniorlaget er komplett!
- FFK er kraftig undervurdert. Start og Godset ble før sesongstart utpekt som opprykksfavoritter, mens FFKs målsetning var å kjempe for å unngå nedrykk. Oddsen for opprykk var satt til 100-1 (!)

Selv om det var en del skuffelser som gjør at det ikke ble så realistisk som jeg hadde håpet og fikk inntrykk av at det skulle bli, så er det selvsagt morsomt å prøve seg i Eggens jobb. Spillet koster 399 kr i en butikk nær deg og er verdt det :) Med tiden vil det helt sikkert komme oppdateringer som retter på feilene og gjør spillet enda bedre. For det er bra! Kanskje kommer det snart også en editor hvor du kan gjøre justeringer selv. Etter seks spilte kamper ligger jeg selv på 8. plass, vant senest 1-0 borte mot Sandefjord etter scoring av Welton Melo! :-)

Andre som har erfaringer?

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 28 mar 03, 23:33
Ja, sist jeg sjekka skulle Welton spille høyre midtbane :)

Men ja, FFK er sterkt undervurderte i spillet, jeg tapte de første 5 med fæle sifre. Videre så er mange spillere helt rare når det gjelder hastighet. Bl.a. er Tor Trondsen raskere er Hansen osv.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 28 mar 03, 23:42
Jaja, høyre og venstre. Ikke lett å holde styr på dette tydeligvis :)

Morsomt også at Lars Petter Hansen hadde 20 i heading når jeg startet opp. Minst like morsomt var det at Vebjørn Hagen var raskere enn Tore Pedersen...

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 29 mar 03, 08:58
Tror det var Tor Stålsett (eller noe sånt) på juniorlaget til FFK som hadde FFK i CM4! :D

Lærkula

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 259

Lagt til: 30 mar 03, 23:28
Ja det er veldig mye rart, Jeton Pestisha var den beste spilleren, han fikk 9ere og 10ere i hver kamp. Han ville ikke ha ny kontrakt så han gikk gratis til vålerenga.:confused:

---------------------------

11 hvite guttær på vei mot toppen!

Lærkula alias Snæbbuss-Aristokrat #20

Lenge leve hjørnet


tws

Bedriftsspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 1

Lagt til: 31 mar 03, 00:05
Hei.
Det er altså jeg som har ordnet med FFKs lag for SIGames. Jeg har gjort mitt beste, men mange av instillingene som er på spillet nå, var der før jeg fikk oppgaven. Jeg både følte og fikk beskjed om at det ikke at det var min oppgave å feks vurdere hvem som var raskest av Lars Petter og Trondsen, en slik oppfatning variere selvfølgelig fra person til person.. Da jeg sa ja til å ta oppgaven av SIGames ble det sagt at man måtte ha en så subjektiv innfalsvinkel som mulig, og at man i liten grad skulle forandre på "karakterene" til hver spiller. Min oppgave var i utgangspunktet og rapportere om overganger o.l. Jeg står for det de få forandringene jeg har gjort, men jeg tar ikke ansvar for eventuelle svakheter som måtte ligge i databasen for spillet fra før. Jeg tok oppgaven fordi det var problemer med å finne "researchere" for FFK, og ble fortalt at CIGames hadde det fulle ansvar for sluttproduktet. Men som sagt var hovedoppgaven min å rapportere forandringer i stallen, og i svært liten grad å vurdere den enkelte spillers ferdigheter. Håper på forståelse fra mengden..
;)

Mvh

---------------------------

Tor W. Stålsett


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 31 mar 03, 00:09
Tulling, du skulle gjort FFK dritgode :o)

He, he. :ffk:

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Hjælmen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 738

Lagt til: 01 apr 03, 00:30
Detta skal jo være et realistisk spill da!! Dere får tåle litt motgang dere ævv:p

---------------------------

Hva skal`n si, hva skal`n tru.

Elendigheta må snart snu!


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 01 apr 03, 16:52
Når jeg spiller med FFK er Vebjørn Hagen venstre back da men...mulig han ikke har noen posisjon i databasen til spillet, dermed får han en tilfeldig posisjon hver gang man starter et nytt spill.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 01 apr 03, 16:58
Hei, pk:

Det virker som at Hagen bare er satt til "defender" i databasen ja. Jeg har startet nytt spill med FFK 3 ganger for å teste ut dette. To ganger har han blitt ren høyreback, den siste gangen midtstiooer/høyreback. Så det tyder på det. Virker som det er flere spillere man har vært usikre om posisjonen og satt posisjonene litt løst. Bjørnar Johannessen er et eksempel som tydeligvis bare er "midtbane" i databasen, men ikke ytterlige spesifisert. Blir derfor rart når han brått dukker opp som venstre midtbane. Welton Melo og Stian Johnsen er vel to andre som av og til har litt merkelige posisjoner. At Tore P i tillegg til å være midtstopper er defensiv midtbanespiller er også merkelig (dog dette var han også i forrige versjon). Heller ikke enig i at Ringberg skal være midtstopper og def. midtbane i tillegg til spiss. Det er vel nå snart fire år siden han ble omskolert til ren spiss og er utelukkende det i dag.

Håper hvertfall noe av dette blir ordnet i neste patch. Har allerede fått bekreftet at hvertfall Per-Egil Ahlsen blir tatt med som ass. trener i neste patch.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Zne|pz

Bedriftsspiller
Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 2

Lagt til: 07 apr 03, 09:34
Nei, FFK var en skuffelse på CM4. De har som tidligere nevnt altfor lite penger osv. Det er noe som derimot er bra. Anders Holberg juniorspilleren er ønsket av flere klubber , og Lars Petter Hansen er rimelig god til å score mål. Alikevel syntes jeg FFK er rimelig undervurdert :(

---------------------------

FFK mot toppen ellerno?


Stream

Bedriftsspiller
Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 1

Lagt til: 07 apr 03, 11:00
Er riktig at det er en del feil i datagrunnlaget til SI, også at FFK er undervurdert i den bookmaker tingen før sesonstart...men laget er jo ganske bra da. Vant 1.divison på første forsøk...1 poeng foran Moss. :D I eliten går det litt tregere, men er da med litt under midten av tabellen... :rolleyes:


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340